6 Mayıs 2016 Cuma

Trivia Crack | Sınırsız Hile | Trivia Crack Soru Bilme Hilesi | Trivia Cracker - 7 Mayıs 2016 Çalışıyor.

2 comments


Trivia Crack Hile konusuna değineceğiz ancak şunu belirtelim, günümüzün en popüler online bilgi yarışması oyunudur. Google Play’de 100 milyonu aşkın indirmeyle en popüler uygulamalarda 2., en popüler oyunlar sıralamasında ise 1. konumdadır. Bugün sizlere son zamanlarda dünyayı kasıp kavuran, isterseniz arkadaşlarınıza, isterseniz de rastgele kullanıcılara meydan okududuğunuzTriva Crack  hile ve ipuçlarının bazılarından bahsedeceğim. İlk olarak en kolay hile olan Trivia Cracker adlı otomatik doğru cevap veren hileden bahsedelim.

Trivia Cracker, Chrome mağazasından kurabileceğiniz bir uzantı ile çalışıyor. Öncelikle uzantıyı kuruyoruz, daha sonra uzantıyı çalıştırıp oyuna giriyoruz ve oyun ekranının sol üst köşesinde iki adet Trivia Crack logosu çıkıyor. Biri yarısı kalp olan bu iki logodan kalpsiz olana tıkladığımızda anında doğru cevap işaretleniyor. Kalpli olan ise size ekstra can vermek için kullanılıyor.

Trivia Cracker  uzantı hilesinin dezavantajlarına gelirsek, bu ürün 2 günlük deneme sürümünün bitmesiyle 10,75 TL fiyatla satın alınması gerekiyor. Ayrıca uzantının çalışmaması gibi bir durum da söz konusu. Çünkü Chrome mağazasındaki yorumlarda bir çok kişi hilenin önce çalıştığını, 1-2 gün sonra çalışmadığını söylemektedir. Ayrıca bu hile sadece kişisel bilgisayarınızdan ve Google Chrome tarayıcınızdan oynarsanız kullanılabilecektir. Tabi 2 günlük deneme sürümünü kullanarak hileyi denemekten hiçbir zarar gelmez.


VİDEOLU ANLATIM : 





Hileyi indirmek için tıkla


İkinci olarak android telefonunuzda kullanabileceğiniz sınırsız altın, sınırsız çevirme ve sınırsız can hakkı var. Bu hileyi kullanmak için öncelikle oyunun orijinal modunu silip internetten telefonunuza Trivia Crack hileli APK mod programını indirip kurmanız gerekiyor. Kurarken gerekli izinleri verdiğinizden emin olmalısınız. Daha sonra kurduğumuz bu programdan Trivia Crack‘e girdiğimizde bize sınırsız can, sınırsız altın ve sınırsız çevirme verilmiş oluyor. Daha önce trivia crack cevapları konumuzda da buna değinmiştik. Şimdi de gelelim hileli APK modun dezavantajlarına. Her güzelin bir kusuru vardır tabi.
Bu modu herhangi bir platformdan lisanslı indirme gibi bir şansınız bulunmuyor. Bu da ister istemez virüslere davetiye çıkarıyor. Ya antivirüs programı yüklersiniz (ki bu da tam bir güven teşkil etmiyor) ya da bu riski göze alırsınız. Uygulamanın bir diğer dezavantajı da orijinalinden daha fazla reklam içermesi. Bunun yanında uygulamanın çalışmama durumu da söz konusu olabiliyor.
Sonuç olarak en popüler online bilgi yarışması olan Trivia Crack Hile ve Trivia Crack hilelerini kullanmak istiyorsanız bir takım risklere girerek bu iki hileyi kullanma şansınız var. Trivia Cracker hilesini kullanırsanız ürün lisanslı olduğu için virüs girme ihtimali yok. Ancak ikinci hile olan trivia crack apk mod hilesi için aynı garantiyi veremeyeceğim. Çünkü lisanslı olma şansı yok. Her ihtimale karşı herhangi bir antivirüs programını telefonunuza yükleyerek telefonunuzu koruyabilirsiniz. Bu hileleri kullanarak hem daha fazla galibiyet alacaksınız, hem de arkadaşlarınızın yanında başınız dik gezeceksiniz. Hem meydan okuma hem de klasik modda çalışan hileler, ister direkt doğru cevabı verir, isterseniz de size sınırsız altınla soruları kolaylaştırır.

Hileyi indirmek için tıkla


Trivia Crack | Sınırsız Hile | Trivia Crack Soru Bilme Hilesi | Trivia Cracker  - 2016 Nisan Çalışıyor.

2 yorum:

  1. Trivia Crack | Sınırsız Hile | Trivia Crack Soru Bilme Hilesi | Trivia Cracker - 2016 Nisan Çalışıyor.

    YanıtlaSil
  2. Trivia Crack >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Trivia Crack >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Trivia Crack >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil