28 Aralık 2015 Pazartesi

Ayyıldız Tim Anonymous Sitesini Down !

Leave a Comment






TÜRK'e kefen biçmek sizin ne haddinize! Bize kefen biçmeye çalışanın sonu böyle olur...
Sessizce Nöbetteyiz!


Ülkemizin gururu olan Ayyıldız Tim günlerdir bankalarımıza, .tr uzantılı internet adreslerimize saldırı düzenlediği bilinen Anonmyous hacker grubunun sitesini hackledi. Ayyıldız Tim Anonmyous'un sitesine index attı.



AYYILDIZ TİM SESSİZ KALMAZ!
Günlerdir Anonymous grubunun Türkiye'ye yaptığı saldırılardan bahsediyorduk. Bir çok kişi Ayyıldız Tim resmi facebook sayfasından "sessiz kalmayın" çağrıları yapıyorlardı. Ayyıldız Tim ilk önce Rusya Ekonomi Bakanlığını kapattı, ardından 19 bin Rus vatandaşının bilgilerini ele geçirdi. Son olarak bugün Anonmyous grubunun sitesini hackledi ve kendi indexlerini bıraktılar. Ayyıldız Tim'in "Sessizce Nöbetteyiz" mesajı, her şeyi özetliyor.



Ayyıldız Tim'in siteye bıraktığı mesaj oldukça anlamlı. Bu mesajlar iki grup arasındaki dağlarca farkı, Anonymous grubunun Ayyıldız Tim karşısında duramayacağını açıkça gösteriyor. "Bu dünyada hack ve interneti yöneten tek güç AYYILDIZ TİM'dir." "2010 yılında sitenizi alt üst ettiğimizde bizlere özür yazısı yazdınız"



Anonmyous, çeşitli siyasi olayları bahane ederek genelde devlet sitelerine internet üzerinden saldırı yapan bir gruptur. Son günlerde adını sıkça duymuş olduğumuz grup, ülkemizde .tr uzantılı sitelerimize yoğun baskı yaparak ara ara kapanmalar yaşanmıştır. Banka sitelerimize zaman zaman ulaşamaz olduk. Ayyıldız Tim son hamlesi ile Anonymous'a olması gerektiği dersi vermiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder